Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 05-16-2018 23:16:05

Cww2
Member
Registered: 08-15-2008
Posts: 119

On Back end NO TAX Settings

Location: System Dashboard > System > Component > Settings > Tax Settings

Page is blank, how do I fix it?

Everything else is there

Offline

 

#2 05-17-2018 08:34:49

webmaster
Administrator
From: York, PA
Registered: 04-20-2001
Posts: 19509
Website

Re: On Back end NO TAX Settings

Please review this thread:

https://forum.kryptronic.com/viewtopic.php?id=33652

If you cannot correct your issue based on that, please post your debugger results for building the settings form.  Read the referenced post and you'll see what we would need.


Nick Hendler

Offline

 

#3 05-18-2018 17:38:26

Cww2
Member
Registered: 08-15-2008
Posts: 119

Re: On Back end NO TAX Settings

tried posted notes, ran sql statement, can not find an error

Offline

 

#4 05-21-2018 08:26:07

webmaster
Administrator
From: York, PA
Registered: 04-20-2001
Posts: 19509
Website

Re: On Back end NO TAX Settings

You ran the debugger and could not find an error when building the form?


Nick Hendler

Offline

 

#5 05-21-2018 10:53:08

Cww2
Member
Registered: 08-15-2008
Posts: 119

Re: On Back end NO TAX Settings

no forms at all under tax on main tax info Location: System Dashboard > System > Component > Settings > Tax Settings
Will be gone next 10 days, so any ideas, the only page missing, so can I reload just this?  Should I do a reinstall? version 8.09

Offline

 

#6 05-22-2018 10:17:48

webmaster
Administrator
From: York, PA
Registered: 04-20-2001
Posts: 19509
Website

Re: On Back end NO TAX Settings

You would need to turn on file-based debugging (edit {private}/core/CORE/CORE.php at the top), try to load the settings page, turn off file-based debugging, and pick up the debug file in {private}/temp.  In that file, there should be an error building the form that will give a clue as to what went wrong.  Search for the string 'error' in the debug file until you find something meaningful.


Nick Hendler

Offline

 

Board footer