Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 01-17-2012 19:08:51

garykva
Member
Registered: 07-22-2009
Posts: 46

Zipskins 003 and 013 fail to show up on a new CCP V7.x load

Hello,

I am having an issue with a few zipskins. I installed via directions, and the CCP interface said they were successfully installed. When I choose the skin, whether by overriding a page, or thru the global function, zip skin 003 and 013 do not show. All I get is a white page. When I set the skin back to default, it shows up without any issues.

These were installed on a new dell r300 server with windows 2008 r2 web edition, plenty of RAM, and with MYSQL and PHP.

Right now the cart is pretty bare bones, it wouldn't take much for a reinstall, but if it can be avoided, I will try.

Any suggestions why the white screen issues with the zipskins?

Gary K

Offline

 

#2 01-17-2012 20:12:31

dh783
Moderator
From: Avondale, Arizona
Registered: 04-06-2005
Posts: 6233
Website

Re: Zipskins 003 and 013 fail to show up on a new CCP V7.x load

You must be running php 5.3.x and have a zipskin that was written for php5.2.x, contact zipskins and they should have the solution to fix this I a sure, our get you and updated version.

John

Offline

 

#3 01-18-2012 04:02:59

ZipSkins
Member
From: United Kingdom
Registered: 01-15-2006
Posts: 822
Website

Re: Zipskins 003 and 013 fail to show up on a new CCP V7.x load

The problem is likely to arise where 'namespace' has been used, as this is now a reserved word in PHP 5.3. Provided you have the current version of CCP installed, you need to replace references to 'namespace' with 'xnamespace', for example:-

Replace:-

<?php $skinfunc->namespace('core','jslib'); ?>

with:-

<?php $skinfunc->xnamespace('core','jslib'); ?>

From my recollection of earlier posts from John (dh783), that should resolve the problems.

Nigel


| Professional Quality Customisable Skins for your ClickCartPro Powered Site


-----------------------------
Certified Support Partner

Offline

 

#4 01-18-2012 07:59:05

ZipSkins
Member
From: United Kingdom
Registered: 01-15-2006
Posts: 822
Website

Re: Zipskins 003 and 013 fail to show up on a new CCP V7.x load

Further to my post above (#3), you will also need to check that the skinfunc.php file has a function named 'xnamespace'. If not, please contact me direct with the skin number.

Nigel


| Professional Quality Customisable Skins for your ClickCartPro Powered Site


-----------------------------
Certified Support Partner

Offline

 

#5 01-18-2012 13:49:59

ZipSkins
Member
From: United Kingdom
Registered: 01-15-2006
Posts: 822
Website

Re: Zipskins 003 and 013 fail to show up on a new CCP V7.x load

Further addition - if you need a new version of skinfunc.php for CCP7, you can download it here:-

http://www.zipskins.com/php/updates.php

Nigel


| Professional Quality Customisable Skins for your ClickCartPro Powered Site


-----------------------------
Certified Support Partner

Offline

 

#6 01-18-2012 21:38:58

garykva
Member
Registered: 07-22-2009
Posts: 46

Re: Zipskins 003 and 013 fail to show up on a new CCP V7.x load

Thanks all.

Nigel Thank you for the email as well. I have sent the two primary skin.php files to you as requested.

Right now I have a full plate, and I am trying to wade thru all these changes and mild addition of tasks.

Appreciate the assists.

Offline

 

Board footer