Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 01-01-2005 22:27:17

Blitzen
Member
From: USA
Registered: 01-01-2005
Posts: 935

Ssl At Remote Site, Not Payment Provider

Hello Everybody,

Our ver 5 store gets an error at checkout. Here is the story.

The store is located at url #1 (e.g, store.com).
The ssl is at my secure site with url #2 (e.g., secure.com).
They are both on the same server.

The perl scripts and modules are all loaded in both store.com/cgi-bin and secure.com/cgi-bin directories.
The settings are set to 755.
Yes, this is LINUX/UNIX.

The store functions okay, that is I can browse it at wwwstore.com/cgi-bin/cp-app.cgi.[whatever]...

At checkout, I get to the 
JUST AFTER review your order and
AT the PAYMENT INFO page.
Earlier, I already selected a Credit Card, secure online option. (config below)

Valid cc info is entered and the Submit is pressed.
THE FOLLOWING ERROR OCCURS:
"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request."

It may be the CC settings as I just took over this from another person not accepting CC online.

QUESTION. Or, could it be 755 settings on the secure.com? Does this need a 777 for storing orders? And, where are the orders stored, at secure.com or store.com?

Here are the ccp5 configurations.
(1) Manage Program Settings
  Secure Site Payment Script URL *
   
  Media dir is okay because I see the images.

(2) ORDERS & PAYMENT
  Manage Payment Methods: Online Credit Card
   Payment Method Type:Offline Credit Processing
   Active
   Use secure server: Yes
   Return URL must contain: cp-app
   Response code field name: tracking_respoffline
   Order number field name: tracking_id
   Card Info:
     entered the accepted CC and all are DISPLAY
   Response Code: OFFLINEACCEPT - ACCEPT
   Form Content: the form content. I wont' bore you with it unless you think this could be the problem.
   Transaction Key/Password is blank

Any suggestions are very welcome. This site is ready to launch except for this snafu.

Blitzen

Peace on Earth and Goodwill to All.



Offline

 

#2 01-04-2005 09:57:05

Blitzen
Member
From: USA
Registered: 01-01-2005
Posts: 935

Re: Ssl At Remote Site, Not Payment Provider


Never mind. Got it. I had to use the -t flag on sendmail.

/usr/sbin/sendmail -t

Offline

 

Board footer