Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 09-08-2002 08:54:03

Tom Slick
Member
From: WA
Registered: 09-11-2003
Posts: 95
Website

Shipping Name Field

Hi,

I wanted to add a "Shipping Name" field to the checkout information form. Can you please provide me with the proper place to do this, and the code involved?

Thanks

Offline

 

#2 09-09-2002 10:28:27

webmaster
Administrator
From: York, PA
Registered: 04-20-2001
Posts: 19509
Website

Re: Shipping Name Field

Any chance you can just upgrade the site to version 5?  The upgrade cost is currently $50.00 and the custom code charge to do that to CCP4 is quite a bit more than that as it's alot of work.  If you want to go the custom code route, email ec@kryptronic.com.


Nick Hendler

Offline

 

#3 09-09-2002 15:06:21

Tom Slick
Member
From: WA
Registered: 09-11-2003
Posts: 95
Website

Re: Shipping Name Field

I think for now I'll probably just go ahead with the additional field, because I have too many other options that would need to be incorporated into version 5 that are not there now.

Thanks,
Tom

Offline

 

Board footer