Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 10-28-2020 10:32:38

ElectroSpares
Member
Registered: 07-11-2009
Posts: 41

Google Merchant Center and Multisite

We keep getting emails from Google to say we have not got any products uploaded for some of our MultiSites
The main Default site does show some product but the other sites show no products.

Is this correct?

Offline

 

#2 11-01-2020 10:22:23

webmaster
Administrator
From: York, PA
Registered: 04-20-2001
Posts: 19572
Website

Re: Google Merchant Center and Multisite

All sites have Google Shopping feeds, and if you have configured each of your Google accounts to pull those feeds, there's no reason why products should be missing (especially from just one or a few sites and not all of them).  All your feeds are in /{public}/utilities - so you can verify the filenames there.  Here are a couple:

DEFAULT SITE: https://www.shaver-spares.co.uk/utiliti … lebase.xml
MULTISITE: https://www.electro-spares.co.uk/utilit … LECTRO.xml

Note that you're getting a parse error:

Code:

XML Parsing Error: not well-formed
Location: https://www.shaver-spares.co.uk/utilities/googlebase.xml
Line Number 1062, Column 96:
<g:image_link>https://www.shaver-spares.co.uk/media/ecom/prodlg/Braun-10b-Foil&Cutter-Small.jpg</g:image_link>
-----------------------------------------------------------------------------------------------^

Due to the use of & in image names.  I'd recommend fixing that.


Nick Hendler

Offline

 

Board footer