Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 03-24-2020 04:03:01

west4
Member
From: UK
Registered: 04-16-2008
Posts: 645
Website

Need to put Site in holiday Mode due to Corona Virus

Hi,

Is there a way to put the whole site into stasis (Holiday Mode) and stop the checkout working?
As we are closing the company for a few months, whilst we all try to survive this Corona Virus.

Cheers,
Bruce.


I'd rather have a full bottle in front of me, than a full frontal labotomy.

Offline

 

#2 03-24-2020 11:49:26

webmaster
Administrator
From: York, PA
Registered: 04-20-2001
Posts: 19780
Website

Re: Need to put Site in holiday Mode due to Corona Virus

west4 wrote:

Hi,

Is there a way to put the whole site into stasis (Holiday Mode) and stop the checkout working?
As we are closing the company for a few months, whilst we all try to survive this Corona Virus.

Cheers,
Bruce.

We have added this functionality to update 9.1.0 (to be released) and have published the mod here on the forum for anyone needing it.  Please read this post:

https://forum.kryptronic.com/viewtopic.php?id=34187

If you need us to do this mod for you, open a ticket here and we can do it for our minimum support charge:

https://kryptronic.com/Form/TECHTICKET


Nick Hendler

Online

 

#3 12-24-2021 22:45:17

Murphys001
Member
Registered: 09-06-2014
Posts: 23

Re: Need to put Site in holiday Mode due to Corona Virus

Hello,
I have version 9.1.0 installed.
Where can I find the holiday mode option?
Thanks...

Offline

 

#4 12-26-2021 14:25:24

ElectroSpares
Member
Registered: 07-11-2009
Posts: 66

Re: Need to put Site in holiday Mode due to Corona Virus

Dashboard / Store / Component / Settings / Checkout

Checkout Disabled Message
Enter a message in this field to Disable Checkout. If a message is present in this field, checkout will be disabled, and this message will be displayed.

Online

 

Board footer