Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 02-29-2020 14:50:00

garden1
Member
Registered: 02-06-2020
Posts: 61

<title></title> Not displaying company name

The titles for our pages are defaulting to "Company Name".

e.g. "<title>Home - Company Name"</title>"

For debugging I added
<?php print $this->globals('core_settings.core.site_name'); ?>
to the body of our skin and it displayed correctly.


What php renders the <title>?

Offline

 

#2 03-01-2020 04:04:08

zanart
Member
From: bedford
Registered: 04-02-2008
Posts: 1638
Website

Re: <title></title> Not displaying company name

Is it here
Dashboard / System / Component / Settings / Frontend Meta Information


- Euorpacart 8

Offline

 

#3 03-01-2020 08:35:24

garden1
Member
Registered: 02-06-2020
Posts: 61

Re: <title></title> Not displaying company name

Thank you!  That's it.  Seems obvious now, but I'm a bit dyslexic at times, and without a searchable manual, it's pretty hard to find what I need.

Offline

 

#4 03-01-2020 11:53:57

zanart
Member
From: bedford
Registered: 04-02-2008
Posts: 1638
Website

Re: <title></title> Not displaying company name

It is always worth searching these forums for answers as there is so much information available. You can also search the V8 Forums, although not everything will be the same, you may find an answer in the V8 forum will be applicable to V9 as well.

Reference another post you have made about widget group css issues, if I may, I would make this suggestion....
I always keep an original untouched copy of the core-private folder on my server. I name it something obvious like core-private-original.
If I ever have any issues that may be self inflicted by my edits, I just update the config.php file that should be in the root of the server and change the following line of code so the site points to the original untouched folder.

Code:

$config['core.path_private'] = '/d/d/core-private-original';

You can do something similar with the Skins folder on your server.

At least you can quickly work out if the error is due to one of your edits or not.


- Euorpacart 8

Offline

 

Board footer