Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 12-28-2019 06:35:54

CrownRoyal
Member
Registered: 01-10-2009
Posts: 708

how do I enable the online store again?

The storeís checkout still says "We are currently moving our store. Checkout will be available soon."

Iíve gone to General Store Setting to look for the Disable Online Store option as noted on page 71 in the online manual https://central.kryptronic.com/public/d … ual_v8.pdf (yes I know its v8).  But my v9 admin does not offer that option.

So I am scouring the admin. Can someone help over this weekend?

Thank in advance.

Offline

 

#2 12-28-2019 15:53:44

CrownRoyal
Member
Registered: 01-10-2009
Posts: 708

Re: how do I enable the online store again?

Best I can figure out is that my computer is still resolving the web site url to the old server. I moved 4 web sites. Two are showing from the new server, two still showing from the old. One being the store, so that explains a few things. 

Might be a moot point at this time, but I went through every admin page though, and still cannot find the Disable Store option.

Offline

 

#3 12-30-2019 09:42:46

webmaster
Administrator
From: York, PA
Registered: 04-20-2001
Posts: 19386
Website

Re: how do I enable the online store again?

You must still have your local DNS pointed to the old server or nameservers.  We moved your site for you on Dec 23 at which time the DNS TTLs were under 10 minutes.  The move was near immediate when we pulled the trigger.  Your old server has checkout disabled (hardcoded) with that message, the new server has checkout enabled.  If you are still seeing that message at checkout, you are not looking at the same server everyone else is and have a local configuration issue.  Perhaps you have an entry in your hosts file (C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts) for your domain that you might need to remove.


Nick Hendler

Offline

 

#4 12-30-2019 09:44:56

CrownRoyal
Member
Registered: 01-10-2009
Posts: 708

Re: how do I enable the online store again?

This issue is now resolved. It took until Dec 29 for my local ISP to refresh. We're mac based here.

Last edited by CrownRoyal (12-30-2019 09:45:19)

Offline

 

#5 01-08-2020 03:58:43

alexaura
Member
Registered: 01-07-2020
Posts: 2
Website

Re: how do I enable the online store again?

Thank you, we had such a problem, but it has already been solved.

Offline

 

Board footer