Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 03-31-2003 08:01:42

Guest
Guest

No Images Displayed!!!!!!!!!!

I can not display new images in catagorys they just will not display!!!!!!!!!

 

#2 03-31-2003 12:41:37

Guest
Guest

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

Double check the file names.

 

#3 03-31-2003 12:58:12

thekiko
Member
Registered: 07-11-2002
Posts: 126

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

Come on Xtech... logging onto the forum and screaming does nothing for you or anyone else.  At least offer a URL so we can look at it, geez.


TheKiko

Offline

 

#4 03-31-2003 13:20:12

Guest
Guest

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

 

#5 03-31-2003 14:23:36

BooBoo
Member
From: Anaheim, CA
Registered: 07-25-2003
Posts: 147
Website

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

<font size="1" color="#FF0000">LAST EDITED ON 03-31-03 AT 02:24 PM (EST)</font><p>Check the ownership/groups on the files.  This is the most common fix.  Then check the permisssions.  It is possible that if the ownership is not correct, it will not display.  ALso, if you use an upload id of other than what is epected, then it will not work either.  If you are root and copy from a directory to the images directory, it will not work either.

This is a function of *nix, not a fault of the cart.

We're all humanary stew, if we don't pledge allegiance to the Black Widow!


--
Keith Roberts
IT Manager
Laptops For Less, Inc
keith@getadeal.com
<a href="http://www.laptopsforless.com">Your source for laptop batteries, pda batteries, digital camera batteries, cell phone batteries, and accessories</a>

Offline

 

#6 04-02-2003 19:27:18

webmaster
Administrator
From: York, PA
Registered: 04-20-2001
Posts: 19516
Website

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

Looks to me like you've got images.  Problem solved?  I would have guessed a bad images URL in cp-app.cgi.

___________________________

Nick Hendler
Webmaster, Kryptronic, Inc.


Nick Hendler

Offline

 

#7 04-03-2003 07:20:10

Guest
Guest

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

Yeah okay my mistake sorry chaps!

 

#8 01-04-2005 10:26:39

myfunkyshop
Member
From: I Live In The Computer
Registered: 12-28-2004
Posts: 152
Website

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

Hi there,

How do i get my images to show.. As nothing appears



Thank you

Louise


Miss George Clooney



Offline

 

#9 01-04-2005 20:23:10

thedon122
Member
Registered: 01-21-2004
Posts: 155

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

Hi,

for the images you want to display - upload them in

File utillities>upload files

select> image - category listing

from the drop down box -

click on browse to locate the file on your pc, then upload. (eg computer.gif)

Now...

Go to  Store catalog>manage categroies

select the category you want to add an image too

Then in the box second down on right add the file name of the image (eg. computer.gif) this is case sentative

and submit.

do this for all the categories you want to add an image to to be displayed in the store home page.

Cheers
Charlie

Offline

 

#10 01-05-2005 05:33:40

myfunkyshop
Member
From: I Live In The Computer
Registered: 12-28-2004
Posts: 152
Website

Re: No Images Displayed!!!!!!!!!!

Hi there,

Thank you again for all your kind help.. I will get there in the end..

Cheers


Miss George Clooney



Offline

 

Board footer