Kryptronic Software Support Forum

You are viewing this forum as a guest. Login to an existing account, or create a new account, to reply to topics and to create new topics.

#1 10-17-2006 06:08:37

sarahripper
Member
Registered: 10-12-2006
Posts: 9

error 404 etc. installation errors

as far as I know, I have followed the instructions exactly, now found the paths and edited the html documents etc.

Now i went on to step 7 registering the program and the page isnt showing properly, what does this mean? all of the .gif and .csv files have been uploaded in binary and the others in ASCII...

Does it matter that the page doesnt show? should I just continue with the registration? if is does matter, what do I do to correct it?

Thanks in advance for your help

Offline

 

#2 10-21-2006 22:24:16

dh783
Moderator
From: Avondale, Arizona
Registered: 04-06-2005
Posts: 6233
Website

Re: error 404 etc. installation errors

Not sure what html documents you are talking about in this post?

It could help if you could give your sites url so someone could take a look.

John

Offline

 

#3 10-23-2006 10:13:44

sarahripper
Member
Registered: 10-12-2006
Posts: 9

Re: error 404 etc. installation errors

the htmls i am talking about are the ones which you need to update when you change the locations of the documents.

the site url is wwwbeadsonline.co.uk

thanks for your help.

Offline

 

#4 10-24-2006 04:32:46

dh783
Moderator
From: Avondale, Arizona
Registered: 04-06-2005
Posts: 6233
Website

Re: error 404 etc. installation errors

The url you have posted just gets me to an anouncement page that you created with frontpage.

What is the ccp51 site url?

John

Offline

 

#5 10-24-2006 05:56:58

Todd
Member
From: Kitty Hawk, NC
Registered: 04-01-2003
Posts: 553
Website

Re: error 404 etc. installation errors

sarahripper wrote:

the htmls i am talking about are the ones which you need to update when you change the locations of the documents.

the site url is wwwbeadsonline.co.uk

thanks for your help.

Hello Sarah,

The media paths are incorrect.  Remove the public_html/ portion from the paths and it should work fine.


there's more than one way to...



Offline

 

Board footer